Hells Angels - pensionärer på falsk grund

Dagens Nyheter idag:

"Försäkringskassan trappar upp jakten på fuskande gängmedlemmar. 15 män inom sfären kring Hells Angels, HA, krävs nu på totalt 5,8 miljoner kronor. Enligt vad DN erfar hotas ett flertal även av åtal och fängelse.

De misstänks:

Thomas Möller, medlem i Hells Angels MC i Malmö
Har mellan 2001 och 2006 undanhållit mångmiljoninkomster i utlandet, samtidigt som han uppburit hel sjukpenning och rehabiliteringsersättning från Försäkringskassan. Krav: 2.093.809 kr.

44-årig medlem i Hells Angels MC Stockholm
Har uppburit sjukpenning för påstådd arbetsoförmåga - samtidigt som han drivit egna företag och haft en ledarroll inom Hells Angels. Krav: 753.520 kr. ...."

Uppräkningen fortsätter med en radda HA-medlemmar och krav på återbetalning.

Ljuramannens logik haltar. Har Thomas Möller verkligen fått  över 2 milj i pension? Så mycket fick inte min mamma... Eller menar man nu helt plötsligt att inkomsterna från utlandet ska anses som ett fullgott levebröd så att man inte behöver svensk försörjning? Eller 44-åringens företagande? Är han murare månntro?

Tycker kanske Försäkringskassan rent av att Ljuramannen skulle ägna sig åt utpressning, vapen- och narkotikahandel, mopedtrimning, körning utan hjälm och annat ofog som HA hela tiden beskylls för? Gärna för mig! Jag bidrar gärna till den gemensamma välfärden och ekonomiska tillväxten. Man ska dra sitt strå till stacken.


Tiggare ett problem

SVT:s Östnytt idag:

"Tiggare som ber om pengar har blivit ett problem i Linköping och nu vill närpolisen stoppa verksamheten med hjälp av allmänheten. Håkan Stenbäck, chefen för närpolisen i Linköping, tror att det framförallt är människor från östra Europa som kommer hit och tigger och att vi kommer att få se allt mer tiggare framöver.
Han tror att Sverige snart kommer att behöva lagstifta ett förbud mot tiggeri. "

Kan man inte stifta förbud mot fattigdom i stället? I reportaget skyllde man kanske med viss rätt på EU och öppna gränser.  MEN, tänk nu när vi är med i EU, då skulle vi kanske gemensamt kunna utrota fattigdomen överallt, lika lön för både direktör och sme´, arbetsgivare och -tagare! Då skulle även jag kunna tänka mig att arbeta.

Men för vem är tiggaren det största problemet? För linköpingsbon i detta fall eller för tiggaren? Nog för att det förekommer organiserat tiggeri... eller? det har jag i alla fall hört... dom säger det... och så står det i tidningen... Hur som helst, även om man tigger organiserat kan den enskilde tiggaren knappast bli rik på sin provision.

Förresten, varför intervjuade inte Östnytt en enda tiggare? Kanske för att tiggaren inte förstår öscchötska? Eller kanske man inte vill att tiggaren ska förstå öscchöttska? Öscchötska tolkar kanske inte jobbar under påskhelgen? Tiina forskar

I nästa vecka kommer den lebbigaste av bitterfittor Tiina Rosenberg ut med en bok "Bögarnas Zarah". DN ställer några frågor:


" Vad skiljer din bok från andra om Zarah Leander?
- Det finns inte så mycket skrivet om Zarah Leander. Mest populärt hållna biografier utan arkivforskning som alla upprepar samma sak. Jag är intresserad av Zarah Leander som bögdiva och att bögdivan är en kvinna..."


Jaha? Det här är alltså inte populärt hållen forskning utan arkivforskning? Och DN vidare:


"Varför har hon varit så viktig inom bögvärlden?

- Hon är det sekulära helgonet. Zarah storrökte, drack för mycket och var åtminstone i sina sånger sexuellt explicit. När hon står på scen och öppnar sina armar mot publiken blir hon det sekulära helgonet som välsignar bögarnas sexualitet..."


Sedan visserligen lite om problemen att göra karriär i Tyskland som Tiina klokt tar avstånd från och säger att  "hon förblev stigmatiserad", ett av Tiinas favoritord, vet inte hur många intervjuer jag har sett med henne där hon stigmatiserar  sig själv som en tjatmoster genom att ständigt upprepa detta ord lika ofta som Ljuramannen med att säga bögjävel.


Men vad är det för jävla forskning? Hon är alltså professor i genusvetenskap och går våra skattepengar till att finansiera hennes levebröd för att hon på sin fritid ska ha råd att skriva sån här dynga tänker inte jag skaffa arbete för att betala skatt. Ännu värre om detta skulle vara en del av forskningen...


Alltså, en gång till:
" - När hon står på scen och öppnar sina armar mot publiken blir hon det sekulära helgonet som välsignar bögarnas sexualitet..."

Vad tyckte Hitler om det? Och hur jävla många bögar satt i den salongen? Efterkonstruktion kallar jag det. ZL var ju ikon på sin tid för hela tyska folket, numera har bögarna en förmåga att roffa åt sig allt och kalla det bögteater. Hur detta dravel höjer sig över de "populärt hållna biografierna" förstår jag inte, än mindre hur denna lebbfitta kan vara professor.

Ja visst ja, det handlar ju om genus=kärring=homoforskning.

Det enda vettiga hon har lyckats med var att splittra Feministiskt Initiativ med sitt förakt mot "de heterosexuellas barn" så att t o m den mest vilsegångne medelsvensson hade vett att låta bli att rösta på dårpullorna. Och tänk om denna genusforskning skulle ägna sig åt nåt annat än att fittgrävning, t ex om kvinnor och män som i verkligheten blir orättvist behandlade.


RSS 2.0