Koprofilerna bör kräva sin rätt

Koprofilerna är en bortglömd och förmodligen diskriminerad grupp sexuellt avvikande. Detta hoppas jag man råder bot på under den kommande Pridefestivalen i Norrköping. Och får man tro andemeningen i NT den 25/2 lär arrangörerna ha ett öppet sinnelag:


- Vi har en vision om att väcka nya tankar kring genus, sexualitet och begär. Det handlar till sist om människors lika värde och att vi är olika och lika. Dessutom riktar vi stark kritik mot tvingade kategorier, säger Desireé Ljungcrantz.


Det hon menar är att människor inte ska behöva definiera sig - som homo eller hetero, man eller kvinna."


Just så! Homo eller hetero, man eller kvinna. Eller bajsdiggare.


Bajsfolket borde få en egen monter. Vi oerfarna kunde få höra på föreläsningar om olika typer av bajs, vad tänder man på, finns det olikheter här som hos andra avvikare? Bland homomän finns fjollor, brandmän, björnar, måhända det bland koprofilerna finns entusiaster som tänder på löst rinnande diarré, mellanhårda bananklumpar eller rent av hårda kluttar efter en veckas blåbärsdiet.


En etisk debatt kunde vara på sin plats, räknas bajsblöjor som pedofili såvida de inte kommer från pensionärer eller får man gräva i grannens torrdass utan att det räknas som utnyttjande eller rent av stöld?


Praktisk utövning får naturligtvis inte heller förbjudas, ingen diskriminering på Pridefestival, det ska ju handla om frihet, glädje och lust. Kanske rentav en prova-på-happening? Skulle någon invända mot lukt, tänker jag anmäla varenda bögbar dit astmatiker typ jag själv inte har tillträde pga. all parfym som stjärtgossarna häller på sig.


Oförklarliga teorier 1: Klarinettens förbannelse.

När Ljuramannen härom kvällen umgicks med ett gäng countrymusikanter som fått en religiös uppenbarelse och i varje låttitel bytt ordet whiskey mot Jesus fick han även förnimma jazzens förbannelse.

Som den jazzbeläste säkert vet omgavs jazzen på sin tid av myter fördomar och skräck, såsom vi idag förfasas över dagens hiphoppande ungdom och deras ljudvolym. Och det med rätta för nog har rapen i sig ännu mer barbarisk jazzförbannelse än själva jazzen, som ju faktiskt var en relativ förfining av den ursprungliga negermusiken. Fast visst minns vi lektor Erik Walles bok från 1946 där han skriver om jazzens tillkomst:


"Man kan inte förstå jazzen utan att taga hänsyn till trenne betydelsefulla fakta beträffande dess tillkomst.

Den har skapats av negrer.

Den har skapats av berusade negrer.

Den har skapats av berusade negrer i bordellmiljö."Nu hade bandledaren i countryorkestern fått för sig att mer än vanligt ägna sig åt publikfrieri,  ett icke alls oväntat drag i countrysammanhang där man i tid och otid blandar bort de rent musikaliska korten med allt från handklapp och allsång till cowboyhattar och paljetter och levande indianer och hästar på scen. Eftersom ett östgötskt countryband brukar ha svårt med de djurvårdande myndigheterna, beslöt bandledaren att inleda sin nya andliga countryföreställning med det förstnämnda billigare allsångsalternativet och sjunga "något som alla känner igen". Och vad känner väl en countrysvenne bättre till än "When The Saints Go Marchin´ In". Den betraktande Ljuramannen försökte sätta sig in i hur en countryversion av When The Saints kunde låta och visst, nog lyckades orkestern dra ner tempot i början och visst kunde man under några takter förnimma Jim Reeves ande över det hela men sedan... Tempot ökade, trumslagaren fick något grumligt i blicken och började slå hårdare och hårdare, basen pulserade, sångaren och sångerskan började dansa vilt, mandolinisten kastade sin mandolin i väggen och tog fram ett ENRADIGT dragspel och spelade ett vansinnessolo för vilket Benny Goodman hade kunnat sälja sin mormor för.


Vänta lite... Nämnde jag Benny Goodman i samma mening som ett enradigt dragspel? Ja, eftersom mandolinistens dragspel inte längre lät som ett dragspel utan som en KLARINETT!


Gruppen hade drabbats av KLARINETTENS FÖRBANNELSE! Inte bara jazzens, utan just klarinettens!


Under resten av kvällen försökte countrybandet att låta country, men allt lät som tradjazz, stompigt komp, ofrivillig scatsång, samt klarinetter som nu började höras ur alla instrumenten, t o m basistens elektriska Fender lät emellanåt som en basklarinett. Nu blev verkligheten synlig för gruppen. Jazzen i sig är inte det värsta, det är Klarinetten! Jazzen har bara varit ett verktyg för Djävulen för att smuggla in klarinetten i människans medvetande. Listig, falsk och stark är Djävulen, nästan starkare än brännvinet!


Detta fick orkestern att stanna upp och söka förklaring. Nu blev den religiösa uppenbarelsen ännu tydligare för orkestern. Förklaringen kan endast bero på den första låten, "When The Saints Go Marchin´ In". Tänker man på budskapet i den förstår man att ingen människa kan ha skrivit låten. Slår man upp den i vilket uppslagsverk som helst, är den märkt som Trad, utan upphovsman. Sanningen är den att den har ingen. Låten är Belsebubs verk som Den Onde sedan har planterat in i mänskligheten. Texten handlar ju om hur härligt det är att dö, komma till himlen, alla ska vi bli helgon, ALLA... Jorden kommer att förgöras, kollektiva självmord begås endast för att vi till klarinetters vrål ska få vandra genom Pärleporten.


Från de svarta har vi fått mycket ont. Jag ber mina svarta bröder om ursäkt, det är inte Ert fel. När jag hörde mellanstadieungar kalla sina klarinetter för "negerben" en gång i tiden tog jag det som oskyldig skolhumor, men nu inser jag sanningen. Djävulen har använt Ert folk till att förgöra vår planet mot Er vilja. Först tog han Er till den "civiliserade världen" som slavar för att Er musik skulle planteras hos oss. På bomullsplantagerna fick den en ny form som utvecklades, tog sig nya skepnader, fortfarande i sin linda tills industrialiseringen förde den till städerna, bluesen övergick till jazzen, klarinetten kom in i bilden och jordens undergång var ett faktum.


Jazzen spred sig med klarinettens hjälp till de vita salongerna, Glenn Miller som en av de vita förespråkarna.  Hans flygplan försvann spårlöst. Som militär tror jag att han var sanningen på spåren, kanske hade han upptäckt en militär hemlighet, kanske hade han drabbats av Djävulens vrede, kanske finns här ett samband, men ett är säkert, han var hela tiden omgiven av klarinetter.


AIDS började enligt legenden spridas från apor till svarta, sedan till vita via kroppsvätskor, företrädelsevis män. När män blandar kroppsvätskor brukar de även använda sig av vaselin.

En klarinett bör smörjas in med klarinettfett och efter en stunds spelande är den fylld med saliv. Detta samband kan inte bortses från. När klarinettens vilda extasbrunstiga, fett- och salivfylliga ton sedan rör upp känslorna till orgastiska nivåer i syndiga lokaliteter är ödet inte längre i mänsklighetens händer.


Countryorkestern tog en välbehövlig paus och bestämde sig för att aldrig mera spela "When The Saints Go Marchin´ In". I stället började man långsamt till tonerna av en lap-steel-hawaii-gitarr spela en mjuk Yngwe Stoor-inspirerad version av "Vår Gud är oss en väldig borg."Blinddate med Björklund...

...åtminstone från hans sida, hans date vet förmodligen vem han är.

Enligt gratistidningen Extra kan man vinna en träff med Folkpartiledaren Jan Björklund om man ansöker om medlemsskap i Folkpartiet i Norrköping.

Vad väntar vi på, marsch upp och ansök! Visserligen är det bara ett kronofogdefall som får träffa Björklund men det kan vara värt chansen. Janne gillar nog oss allihopa när vi väl är medlemmar.

Butiksbrännare saknar hyfs

I natt brändes ett antal butiker ner i Södertälje. Enl Ekot misstänker man "extremt vänsternätverk" som har gjort det som en protest mot att butikerna säljer amerikanska varor hörde jag i bilradion. Om jag får tro min intuition kommer den nyheten att hyfsas till ett antal gånger under dagen. Säpo lär dock vara inblandad.

Ica och Willys har utsatts för attckerna. Inte en enda Lidl-butik! Vilken jävla vänster har vi i det här landet? Å andra sidan om nu det är amerikanska varor som det handlar om förstår jag mycket väl att Säpo är inblandad.

Att tyskägda butiker förgiftar hemlösa medborgare skiter nog både blöjvänstern och Säpo i.

Det borde vara lätt att sluta

Var på sjukhuset idag och... och det har ju inte ni med att göra. Men utanför, där satt en ensam stackars sjuksköterska och rökte. Numera får sjuksyrrorna och -farbröderna inte röka inomhus och när man går ut för att röka måste man även byta kläder hörde jag någon säga.

I det läget borde det väl nästan vara lättare att sluta röka. Eller jobba.

Grattis Kungahuset!

Så har det då äntligen hänt: Kronprinsessan har förlovat sig! Ljuramannen och hela Sveriges Kronofogdevrak gratulerar!

Så här skriver Text-Tv om förlovningsringen:

"Ringen från hovjuvelerare W A Bolin

Victoria och Daniel köpte troligen   
  förlovningsringen i hovjuvelerare W A
  Bolins butik vid Stureplan. Vd Bolin 
  vill inte avslöja några detaljer om  
  ringen men bekräftar för Expressen   
  att man haft ett finger med i spelet.
                                       
  Kvällstidingarna har låtit en expert,
  Johanna Isacsson på Bukowskis, granska
  ringen. Enligt henne är det en klas- 
  sisk exklusiv förlovningsring med en 
  briljantslipad diamant på 2-3 karat. 
                                       
  Är diamanten på två karat kan den ha 
  kostat mellan 4-500.000 kronor. Är   
  den på tre karat kan den ha kostat   
  bortåt en miljon, enligt Isacsson. "

Det ni! Det var inga dåliga grejer!

Ju mer bögar desto större stad

Ur Norrköpings Tidningar idag:

"Pridefestival ska lyfta Norrköping


Ur en vision om att väcka nya tankar föddes Peking Pride - en Q-märkt festival som ska göra Norrköping till en riktig storstad."

Ursäkta men kännetecknas verkligen en storstad av att det i varje gathörn står ett par flator gräver varandra i fittan? Den fjärde bögstadsregionen?

Oj så homofobiskt och politiskt inkorrekt det blev! sade han och tappade spetsnäsduken Ja, skyll er själva men om homosexuell är det samma som dum i huvvet får ni ta det som det blir.

Och artikeln fortsätter:
"Snusk, lust och poesi
Programmet är än så länge preliminärt, men klart är att Ulrika Dahl, lektor
i genusvetenskap, ska invigningstala (...) där det även blir poesiläsning under parollen Snusk, lust och poesi."

Och gu va gulligt det är med snusk, så länge man håller sig till samma kön. Och samma gullighetsgrad gäller även genusforskning=kvinnodito=män är svin. Vi vanliga nätrunkare då som i tid och otid besöker konstiga sidor och köper våra porrtidningar med tanter i blir kallade mansgrisar och sexister. Ifrågasätter man bögporr så är man homofob. 


Är Ljuramannen homofob? Ja, förutom då han övernattar hos sin homosexuella kompis i den kungliga huvudstaden till sina barns förskräckelse. Dem lugnar han med att vi sover i skilda rum efter att ha gjort stan först.

Men är de homosexuella diskriminerade? När Mona Sahlin tillträdde sade hon första dan att den viktigaste frågan var homoäktenskapet. Den VIKTIGASTE frågan.... Bögar och flator får gifta sig precis vart fan som helst för Ljuramannen men inte fan är det någon viktig fråga.

Är kvinnorna diskriminerade? De vilkas genus och anus man snart har forskat sönder? Ja, för vi har alldeles för få kvinnliga toppchefer som kan lägga ner ytterligare näringsliv och varsla dumma arbetare som kräver att få slava vid sina löpande band till skitlöner. Istället finns dessa kvinnor på socialkontor, familjerätter, barnpsyk etc och tar ut sin hämnd på män som de godtyckligt stämplar som pedofiler, kvinnovåldsverkare och missbrukare.

De mest diskriminerade människorna i Sverige år 2009 är de frånskilda papporna som Försäkringskassan har gjort till Kronofogdevrak för resten av sitt liv. Som ingen pratar om, ingen låtsas känna till.

Men gärna en pridefestival, låt mascaran rinna gossar.


Det går bra för Kronofogden

"Det totala antalet skulder i hela Sverige för personer mellan 0-25 år ökade under 2008 med fem procent. De län som har flest unga med obetalda skulder är Västra Götaland och Jönköping med tolv procent. Precis bakom återfinns Värmland där siffran är elva procent."

Så skriver SVT:s Rapport och lägger till en hel del annat i sina sändningar. Bl a att företagen är drabbade. Och det skiter ju jag blankt i. Om privatpersoner säger man  det vanliga om skuldfällor och mobiltelefoner och annat. DET ÄR DITT FEL!

Att samhället själv med sitt flaggskepp Försäkringskassan gör folk till Kron(fogde)vrak nämns inte. Och varför skulle man? Så länge frånskilda farsor styrps är allt i sin ordning.

Men jag gratulerar Kronofogden. Ju mer skulder, ju mer arbetstillfällen hos fogden. Eller? Eller tänk om datorerna har tagit över... Så är det nog, ingen mänsklig hjärna skulle få ihop den matematiken som samhället bedriver mot sina manliga medborgare. 

I morgon ska jag söka arbete. Min privata arbetsförmedling tycker att jag ska skicka intresseanmälningar till olika ställen. Jag tror att jag skickar en till Kronofogden. Jag har ju åtminstone erfarenhet av deras verksamhet.

Saab går i graven. Äntligen!

Då är det ett faktum, Saab lägger ner. Och lika bra är det. Den enda vettiga bilmodellen, v4:an har man inte tillverkat sedan 70-talet och bilar som ser ut som andra bilar finns dett gott om ändå.

Arbetstillfällen? Ärligt talat, är det så jävla kul att stå vid ett löpande band och buga sig för tidsstudiemän för och lagbasar?  Bilarbetare, var glada för att ni slipper skiten, kapitalägarna klarar sig nog utan ert svett.

Det sjuka är att hela jävla journalistkåren låtsas sörja arbetstillfällena. Moder jord behöver mindre nytillverkning, inte mer. Arbete dödar, förorenar och skapar otrivsel.

Att köpa flygplan är svårt.

"Saab underkänner Norges motiv till att tacka nej till stridsflygplanet Jas Gripen. Norrmännens bedömning bygger på felaktig information, säger Saabs vd Åke Svensson.


- Vi kan bara konstatera att den analys de har gjort är inte, enligt vår bedömning, möjlig att göra på de data som man har haft på Gripen.

Menar ni att norrmännen har gjort sina beräkningar och sin bedömning på felaktiga grunder?

- Vi bedömer att det är stor risk att det är så. Eftersom vi vet hur svårt det är att göra de här analyserna."


Så skriver SR och Ekot. Och försvarsminister Tolgfors trodde också att norrmännen har räknat fel. Igår köpte jag mjölk på Netto. Tjejen i kassan slog in ett paket för mycket. Det påpekade jag för henne. Hon hade dragit dubbelt. Hon bad om ursäkt. Rar tös. Så redde vi ut det hela. Såna rara töser skulle dom ha både i Sverige och Norge när dom handlar med flygplan. Såna som kan reda ut sina felräkningar. Jag kanske ska tipsa min privata arbetsförmedling om henne så kan som skicka henne till Tolgfors och Saab-Åke för att reda ut grejer. Och när hon får det jobbet blir det ett nytt ledigt på Netto och jag kan med mitt tips bidra till vårt nätverk och min privata arbetsförmedling kan håva in stålar för fixade jobb hos både regering, försvarsmakt och Netto.

Fel kan ju vem som helst göra. När politiker gör det, är det så mycket prestige i det hela, den här kassatjejen är befriad från sånt. Bara man rättar sina misstag och tar ut rätt pris för både mjölk och flygplan löser sig det mesta och så kan man gå vidare i livet.

Undrar om kassatjejen kan norska? Ska fråga det i helgen.

Jag tror att den svensknorska flygplanshärvan beror på språkförbistring. Och i detta fall till norrmännens fördel. Norrmännen kan bättre svenska. Svennarna vill ju inte inte prata svenska ens i EU-parlamentet, inget land där kräver så lite tolkhjälp som svennarna. Svennarna kan engelska. Skitbra engelska. "Fuck your suckin´ asshole maaan!" vräker dom ur sig till sina europeiska kolleger så där bara rakt av. Men norskan är det värre med. Norrmännen däremot pratar gärna svenska med svennar, eller åtminstone förstår dom vilka siffror Saab-Åke och Tolgfors nämner.
 
"Norrmännens bedömning bygger på felaktig information, säger Saabs vd Åke Svensson." Vem fan har gett dom den informationen om inte Saab-Åke, säljaren? Då finns visserligen risken att man från norskt håll har missförstått, men frågan som alla pedagogutbiladare ställer under grundkursen är om felet vid missinriktad information beror på sändaren eller mottagaren. Sändaren bör också kontrollera så att mottagaren har förstått. 

Hoppas ändå att dom reder ut det hela och att amerikanarna kan fortsätta att bomba Mellanöstern med sina egna redskap. Patriot måste man vara. Den dan norrmännen släpper en bomb i huvudet på mig hoppas jag trots allt att den är tillverkad i Linköping.


Vi har det mysigt på våra träffar och lär oss nätverk.

Jag är arbetslös. Har blivit inslussad hos en PRIVAT arbetsförmedling. Senast i tisdags var jag på gruppträff. Det var mysigt. Vi fick lära oss att göra kontaktnät. Föreläserskan ritade en liten gumma på tavlan, den vita. Redan på min tid som lärare för ett par år sedan var tavlorna vita. Whiteboard heter det. När jag gick i skolan var tavlan grön fast den kallades svarta tavlan. Skolan var inte konsekvent då heller. Fast man fick veta sin plats i livet, den som ville. Jag tror att jag tog reda på den själv. Och därför sitter jag numera på gruppmöte med andra likasinnade och tittar på små gummor på whiteboards.

Runt gumman ritade föreläserskan en massa bollar och i dem skrev hon vilka kontakter man kunde ha. Den här gumman skulle alltså vara vi. Kontakterna kunde vara GRANNAR, SLÄKT eller TIDIGARE ARBETSKAMRATER. Dessa kanske jobbade på ett företag och kunde tipsa en om ett jobb. Men inte nog med det, för nu kommer det fina, vidare kunde ens GRANNE, SLÄKTING eller TIDIGARE ARBETSKAMRAT känna någon ytterligare som jobbade någonstans. Som i sin tur kunde tipsa ytterligare några GRANNAR, SLÄKTINGAR eller TIDIGARE ARBETSKAMRATER. I det här ledet kunde det t o m handla om deras NUVARANDE Arbetskamrater!

Och så här höll det på. En sorts kedjereaktion det här med nätverk, jag kom att tänka på Eisteins teorier när han uppfann kärnklyvningen. E=mc2, fast lite mer komplicerat. Einstein fick nobelpriset. Den som uppfann konceptet med privat arbetsförmedling får nog inte nobelpriset men som tröst en sjuhelvetes massa pengar från borgarregeringen för att ta hand om såna som mig.  

När jag slussades in i den här varianten från min vanliga arbetsförmedling lovade man en att hitta de "dolda jobben". Dessa privatister hade enligt sig själva en sjuhelvetes massa kontakter med olika företag. Nu snart efter ett halvår har jag inte hört talas om en enda. Men däremot skulle vi själva göra en nätverkskarta om oss själva och presentera för våra kompisar. De dolda jobben...? Att komma på tanken att sätta hopplösa typer som mig som ingen vill veta av för att dessa ska inventera sitt nätverk av andra lika hopplösa typer är strålande. Då pratar vi om väldigt dolda jobb.

Förutom dessa veckoträffar har vi worksops. Där har vi lärt oss hur man skriver CV, personliga brev och uppför sig på en anställningsintervju. Jag har missat en workshop för just den dan hade jag jobb. Men den ska jag ta igen. Då ska dom lära mig hur man pratar i telefon.

Hälsovårdsnämnden räddar uteliggare

Frälsningsarmén i Norrköping stänger sitt soppkök efter att kommunens inspektör kallat det trångt och svårt att hålla rent. Över två miljoner skulle det kosta för Frälsningsarmén att renovera köket så det duger åt kommunen. Bl a saknas särskilda upppackningsrum, personaltoalett och särskilt rum för brödbak. Vilken uteliggare skulle kunna äta mat som lagas under sånt snusk?

För inte alls länge sedan förgiftade Lidls personal maten vid sina sopcotainrar, troligen med samma omtanke om uteliggarna i bakhuvudet. Lidl och Norrköpings miljöinspektör Vesna Karanovic har olika vägar att svälta sina uteliggare med men målet lär i slutändan bli densamma.

Apropå hälsovårdsinspektörer förstår jag inte hur man i Ljura kan tillåta ett cafe för hundägare där man fikar med sina telningar i samma rum när hundar i allmänhet är förbjudna i offentliga lokaler. Inte heller hur samma korv kan rulla på samma varma häll på OK eller Pressbyrån dag ut och dag in. Nu har jag visserligen valfriheten än så länge att låta bli att köpa denna korv, så det är nog min framtid som kommunen värnar om.

Vesna, håll soppköket rent, jag kommer!

Golf är nyttigt

Igår skrev en dam i lokaltidningen om vattnet i Marby, de bofasta har inget avlopp utan släpper sitt vatten rakt ut i Bråviken. Till golfbanan har kommunen dock dragit ett avlopp.

Detta tycker jag är bra. Ingen golf - inga kapitalister - ingen fjärde storstadsregion. Man måste tänka stort. Bofast befolkning är ett hinder för näringsliv, infrastruktur och utomhusaktiviteter.

Då var den här

Då var den här. Bloggen. Just nu återstår bara tre alternativ.

1. Skaffa ett mer hållbart rep.
2. Besöka Försäkringskassan med fem liter bensin och en tändare.
3. Skriva blogg som ingen läser.

Väljer det sista alternativet. Tillsvidare. Välkomna till Ljuramannens värld!

Välkommen till min nya blogg!

Jaha. Den här rutan hade nån bestämt sig för som första ruta. Må så vara. Men själva bloggen börjar med nästa meddelande.

RSS 2.0