Och under förmiddagen har man hunnit läsa tidningarna.

Förstår inte detta med mediavärde och uppmärksamhet. Har visserligen jobbat med ungar som krånglar i skolan och vill ha uppmärksamhet på de mest konstiga sätt, en av dem tog med bensin till skolan för att bränna upp sin sko som han fortfarande hade kvar på foten och visst fick han uppmärksamhet. När borgarkärringar eldar upp pengar går det tydligen ut på samma sak, av tidningarna att döma.


I svenska medier slog Gudrun Schyman knockout på Jan Björklund under Folkpartiets dag under Almedalsveckan. Medan Jan Björklunds dag i Almedalen resulterade i 137 tidningsartiklar och 201 blogginlägg, gav Schymans grillning i 166 artiklar och 470 blogginlägg, enligt siffror från Retriever.


Är det verkligen så i dagens mediademokrati att den som får flest träffar på google vinner valet? Skulle inte vilja tro det. Mijailo Mijailović och Christer Pettersson är två andra som förutom Gudrun har fått uppmärksamhet i politiska sammanhang. Men inte fick dom sitta i Riksdagen för det.


Enligt  FI:s räkneexempel tjänar män 29 400 kronor i månaden och kvinnor 24 700 kronor i månaden i genomsnitt. I mitt eget fall har jag aldrig kommit i närheten av dom summorna. Men att dessa medel- och överklasshäxor ens skulle ägna en tanke åt de verkligen fattiga existerar inte i sinnevärlden. På fattigt folk vinner man inga röster, alltså skiter man i dom.


Sven-Otto Littorin avgår
. Har redan sett att en del rödgröningar jublar, som om en diktator av Idi Amins kaliber hade fallit. 

En minister gör ingen sommar så länge den övriga regeringen ser ut som den gör. Jag förstår Littorin på ett personligt plan. Den man som har fått tampas med rätt, oförstående advokater, socialkärringar och familjerättsdito kan inte annat än känna medlidande, hur mycket minister karln än är. Sven-Otto, vi är många i din sits, stå på dej! Förhoppningsvis har du bättre chans att hitta vettiga advokater än många andra av oss, men din sits är inte kul vilka privilegier man än har. Det finns pappa-barn grupper i din omgivning också, ta kontakt med någon av dem! Dit är vi alla med våra gemensamma frågor välkomna, oavsett om man är minister eller svarvarlärling. Vore kul att ta en kopp kaffe nån gång! Och nej, jag ironiserar inte, om nu nån av mina mer vana slöläsare trodde det.


Och Per och Ulrika forstätter att ofortrutet tala för sin sak i Almedalen. Läs hur det går på Fattiga Riddares blogg.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

pingat på intressant.se och Twingly

Dela Creeper

Kommentarer
Postat av: The Rocker

Är du arg idag du....O Ljuraman :-D

SKämt å sido. Nä, som sagt 100 gåbger förut så lever de i sin egna lilla värld, de däringa borgarkärringarna. Har heller aldrig kommit upp i dom summorna i lön. Tyckte om Gudrun innan bränningen. Nu visar hon bara hur låååååångt hon står från min verklighet. Vilken himla tur att hon gick ifrån Vänster'n. Nä Fifan som min gamla mormor brukade säga.

2010-07-07 @ 18:32:03
URL: http://johnnyrockersblogg.blogspot.com/
Postat av: Mannan

Hörrö, Rockern, Ljuramannen och jag ska skramla till lite ved och så, och sen ska vi grilla Gudrun... vill du vara med?

2010-07-07 @ 20:32:32
URL: http://resurspank.blogspot.com
Postat av: HumanLabRat

Hmmm, nu ska man inte tro allt som sägs i media. Littorins avgång beror på helt andra orsaker än hans barn, kriminell verksamhet som han ägnat sig åt och som snart skulle avslöjats i media!

2010-07-08 @ 11:47:14
URL: http://humanlabrat.bloggsida.se/
Postat av: Ljuramannen

HumanLabRat, det har du alldeles rätt i att man inte ska tro på allt som står i media. Detta inlägg skrev jag igår innan det hade börjat talas om något annat än hans skilsmässa. Där jag fortfarande förstår Littorin.Nu är det dock så att uppgifterna om hans kriminalitet också står i media. Ska vi svälja dom rakt av? Det antyds väldigt mycket men ingen säger vad det egentligen handlar om. I morgon har vi säkert nya uppgifter.

2010-07-08 @ 12:11:51
Postat av: Kenneth

Själva FI begriper jag mig inte på:

11 personer i styrelsen, 10 kvinnor

samt en man.

Sveriges mest ojämställda parti som

har som affärside att kämpa för jämställdhet

och feminism...

2010-07-17 @ 10:48:28
Postat av: Ljuramannen

Tror att du har en poäng där, Kenneth. Vi borde starta en stödgrupp för den där mannen, Claes Decker(?), han skulle nog bli hemskt tacksam.

2010-07-17 @ 14:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0