Regeringskansliet ljuger. Så även de Nya Moderaterna.

Skrev i går att antingen ljuger eller mörkar Prio1 sin verksamhet. Såg idag ett pressmeddelande från Regeringskansliet inför Reinfeldts besök och blev minst sagt förvånad.

 

"I Sundsvall besöker Fredrik Reinfeldt second handbutiken Prio 1 där man anställt långtidsarbetslösa."

 

ANSTÄLLT! En anställning innebär lön, fas 3 innebär slaveri. Lögn, förbannad lögn och Regeringskansli. Vars personal i och för sig med all säkerhet har blivit förda bakom ljuset av Sara Andersson och Therese Wiklund, ägare av Prio1, numera miljonärer på både hem- och arbetslösa. Men nog skulle man väl kunna begära att Regeringskansliet kontrollerar fakta innan man skickar ut ett pressmeddelande.

 

Läs den lyckliga framgångssagan på Nya Moderaternas hemsida. "Prio1 är min bebis..." BYÄÄÄÄHHH!!! Vilka FIIINA damer som BRYR SIG om de utsatta! Ge mig en näsduk! Och en spyhink. Ingenstans nämns fas 3, eller att företaget lever på hänsynslöst utnyttjande av skattemedel och bidrag, något som de Nya Moderaterna annars brukar motsätta sig.

 

En annan framgångssaga kan vi se i dagens Östnytt. Som en löpeld sprider sig slaveriet, denna gång hos Eskilstunaföretaget Personalstrategerna.  Har länge undrat varför nästan ingen drabbad i fas3 vågar yttra sig men ett par modiga män som tillverkar tomtar och förstör nya möbler hittar vi Motala. Rocknroll! Som Ozzy Osbourne brukar säga.

Och tack för tipsen, Carina och Jarka!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

pingat på intressant.se och Twingly

Dela CreeperKommentarer
Postat av: Dwight

Regeringen och dess kansli är ingalunda förda bakom något ljus. De är mycket väl medvetna om att det rör sig om en Fas3-sponsrad verksamhet och det tycker dom om. Så mycket av skatteintäkterna som möjligt ska slussas vidare till privata företag.Pengarna som kanske skulle kunnat användas I skolan hamnar på "skolägarens" bankkonto, pengar som skulle kunna användas till vård ska till varje pris hamna i sjukhusdirektörens plånbok, pengar som skulle kunna användas till utbildning eller något annat vettigt SKA hamna hos ägarna till Jobbfabriken, Prio1 och liknande slavägare och så vidare.Själv vill jag helst se ett rekorderligt bollträ hamna rakt i ansiktet på tjuvpacket.Dwight

2010-11-11 @ 21:57:10
URL: http://dwights13.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0