Tiina forskar

I nästa vecka kommer den lebbigaste av bitterfittor Tiina Rosenberg ut med en bok "Bögarnas Zarah". DN ställer några frågor:


" Vad skiljer din bok från andra om Zarah Leander?
- Det finns inte så mycket skrivet om Zarah Leander. Mest populärt hållna biografier utan arkivforskning som alla upprepar samma sak. Jag är intresserad av Zarah Leander som bögdiva och att bögdivan är en kvinna..."


Jaha? Det här är alltså inte populärt hållen forskning utan arkivforskning? Och DN vidare:


"Varför har hon varit så viktig inom bögvärlden?

- Hon är det sekulära helgonet. Zarah storrökte, drack för mycket och var åtminstone i sina sånger sexuellt explicit. När hon står på scen och öppnar sina armar mot publiken blir hon det sekulära helgonet som välsignar bögarnas sexualitet..."


Sedan visserligen lite om problemen att göra karriär i Tyskland som Tiina klokt tar avstånd från och säger att  "hon förblev stigmatiserad", ett av Tiinas favoritord, vet inte hur många intervjuer jag har sett med henne där hon stigmatiserar  sig själv som en tjatmoster genom att ständigt upprepa detta ord lika ofta som Ljuramannen med att säga bögjävel.


Men vad är det för jävla forskning? Hon är alltså professor i genusvetenskap och går våra skattepengar till att finansiera hennes levebröd för att hon på sin fritid ska ha råd att skriva sån här dynga tänker inte jag skaffa arbete för att betala skatt. Ännu värre om detta skulle vara en del av forskningen...


Alltså, en gång till:
" - När hon står på scen och öppnar sina armar mot publiken blir hon det sekulära helgonet som välsignar bögarnas sexualitet..."

Vad tyckte Hitler om det? Och hur jävla många bögar satt i den salongen? Efterkonstruktion kallar jag det. ZL var ju ikon på sin tid för hela tyska folket, numera har bögarna en förmåga att roffa åt sig allt och kalla det bögteater. Hur detta dravel höjer sig över de "populärt hållna biografierna" förstår jag inte, än mindre hur denna lebbfitta kan vara professor.

Ja visst ja, det handlar ju om genus=kärring=homoforskning.

Det enda vettiga hon har lyckats med var att splittra Feministiskt Initiativ med sitt förakt mot "de heterosexuellas barn" så att t o m den mest vilsegångne medelsvensson hade vett att låta bli att rösta på dårpullorna. Och tänk om denna genusforskning skulle ägna sig åt nåt annat än att fittgrävning, t ex om kvinnor och män som i verkligheten blir orättvist behandlade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0