Ju mer bögar desto större stad

Ur Norrköpings Tidningar idag:

"Pridefestival ska lyfta Norrköping


Ur en vision om att väcka nya tankar föddes Peking Pride - en Q-märkt festival som ska göra Norrköping till en riktig storstad."

Ursäkta men kännetecknas verkligen en storstad av att det i varje gathörn står ett par flator gräver varandra i fittan? Den fjärde bögstadsregionen?

Oj så homofobiskt och politiskt inkorrekt det blev! sade han och tappade spetsnäsduken Ja, skyll er själva men om homosexuell är det samma som dum i huvvet får ni ta det som det blir.

Och artikeln fortsätter:
"Snusk, lust och poesi
Programmet är än så länge preliminärt, men klart är att Ulrika Dahl, lektor
i genusvetenskap, ska invigningstala (...) där det även blir poesiläsning under parollen Snusk, lust och poesi."

Och gu va gulligt det är med snusk, så länge man håller sig till samma kön. Och samma gullighetsgrad gäller även genusforskning=kvinnodito=män är svin. Vi vanliga nätrunkare då som i tid och otid besöker konstiga sidor och köper våra porrtidningar med tanter i blir kallade mansgrisar och sexister. Ifrågasätter man bögporr så är man homofob. 


Är Ljuramannen homofob? Ja, förutom då han övernattar hos sin homosexuella kompis i den kungliga huvudstaden till sina barns förskräckelse. Dem lugnar han med att vi sover i skilda rum efter att ha gjort stan först.

Men är de homosexuella diskriminerade? När Mona Sahlin tillträdde sade hon första dan att den viktigaste frågan var homoäktenskapet. Den VIKTIGASTE frågan.... Bögar och flator får gifta sig precis vart fan som helst för Ljuramannen men inte fan är det någon viktig fråga.

Är kvinnorna diskriminerade? De vilkas genus och anus man snart har forskat sönder? Ja, för vi har alldeles för få kvinnliga toppchefer som kan lägga ner ytterligare näringsliv och varsla dumma arbetare som kräver att få slava vid sina löpande band till skitlöner. Istället finns dessa kvinnor på socialkontor, familjerätter, barnpsyk etc och tar ut sin hämnd på män som de godtyckligt stämplar som pedofiler, kvinnovåldsverkare och missbrukare.

De mest diskriminerade människorna i Sverige år 2009 är de frånskilda papporna som Försäkringskassan har gjort till Kronofogdevrak för resten av sitt liv. Som ingen pratar om, ingen låtsas känna till.

Men gärna en pridefestival, låt mascaran rinna gossar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0