Koprofilerna bör kräva sin rätt

Koprofilerna är en bortglömd och förmodligen diskriminerad grupp sexuellt avvikande. Detta hoppas jag man råder bot på under den kommande Pridefestivalen i Norrköping. Och får man tro andemeningen i NT den 25/2 lär arrangörerna ha ett öppet sinnelag:


- Vi har en vision om att väcka nya tankar kring genus, sexualitet och begär. Det handlar till sist om människors lika värde och att vi är olika och lika. Dessutom riktar vi stark kritik mot tvingade kategorier, säger Desireé Ljungcrantz.


Det hon menar är att människor inte ska behöva definiera sig - som homo eller hetero, man eller kvinna."


Just så! Homo eller hetero, man eller kvinna. Eller bajsdiggare.


Bajsfolket borde få en egen monter. Vi oerfarna kunde få höra på föreläsningar om olika typer av bajs, vad tänder man på, finns det olikheter här som hos andra avvikare? Bland homomän finns fjollor, brandmän, björnar, måhända det bland koprofilerna finns entusiaster som tänder på löst rinnande diarré, mellanhårda bananklumpar eller rent av hårda kluttar efter en veckas blåbärsdiet.


En etisk debatt kunde vara på sin plats, räknas bajsblöjor som pedofili såvida de inte kommer från pensionärer eller får man gräva i grannens torrdass utan att det räknas som utnyttjande eller rent av stöld?


Praktisk utövning får naturligtvis inte heller förbjudas, ingen diskriminering på Pridefestival, det ska ju handla om frihet, glädje och lust. Kanske rentav en prova-på-happening? Skulle någon invända mot lukt, tänker jag anmäla varenda bögbar dit astmatiker typ jag själv inte har tillträde pga. all parfym som stjärtgossarna häller på sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0