Saab går i graven. Äntligen!

Då är det ett faktum, Saab lägger ner. Och lika bra är det. Den enda vettiga bilmodellen, v4:an har man inte tillverkat sedan 70-talet och bilar som ser ut som andra bilar finns dett gott om ändå.

Arbetstillfällen? Ärligt talat, är det så jävla kul att stå vid ett löpande band och buga sig för tidsstudiemän för och lagbasar?  Bilarbetare, var glada för att ni slipper skiten, kapitalägarna klarar sig nog utan ert svett.

Det sjuka är att hela jävla journalistkåren låtsas sörja arbetstillfällena. Moder jord behöver mindre nytillverkning, inte mer. Arbete dödar, förorenar och skapar otrivsel.

Kommentarer
Postat av: MC

Har du någon gång bytt koppling på en V4:a?? Tänkte väl det... V4:an var fan ingen vettig modell.



Arbetstillfällen är enkelt. Om nu folk vill slita så är det bara att ta bort allt som förenklar arbete. Inga datorer eller kopieringsmaskiner på kontoren skulle betyda massor med arbete. "Ta och skriv ut det här i 150 exemplar." Färgbandstillverkningen skulle öka drastiskt...

Grävmaskiner är väl onödigt när det finns arbetslösa och spadar att tillgå.. Lastbilar??? Nej, nej, bär skiten dit den ska... JOBB, JOBB, JOBB.





2009-02-22 @ 11:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0