Nu är det på tiden att Almedalen börjar likna nåt.

Per och Ulrika vandrar på i Almedalen. Idag har dom varit med om en hel del spännande. Läs deras tankar och funderingar på Fattiga Riddares blogg.

 

Kristdemokraterna hade sin dag i Almedalen, Göran Hägglund varnade för de rödgröna. Citerar Aftonbladet:

– Om de rödgröna får göra sitt, drabbar ofrihetschocken hushållskassan i form av höjda skatter på både lön och boende.

 

Han menar alltså att det kan bli värre. Men för oss som redan lever på existensminimum? Ska de rödgröna beskatta det också?

 

– Regler, lagar och subventioner har genom åren sköljt över oss. Ibland är den politiken resultatet av en långvarig inandning av röd-ideologisk olustgas, sa partiledaren.

 

Jaha. Det gäller naturligtvis även de senaste ljuva åren då Alliansen verkligen har sköljt hela folkets tarmsystem med lagar och förordningar, tänker inte skriva nåt om varken jobbfabriker eller utförsäkringar i det här inlägget för det orkar jag bara inte. Men visst måste det väl kännas som både olustigt, ofritt  och som en chock när man först får beskedet att man har cancer och sedan att man är tillräckligt frisk för att jobba.

Annars konstaterar jag bara att oss samhällsparasiter som samhället självt har gjort till just parasiter glömde han att nämna. Däremot talade han om verklighetens folk.

Vad han egentligen menar med verklighetens folk vet jag inte. Kanske ungdomar som säljer sig på gatan som i den här artikeln? (Tack för tipset Gubben!)


– Skulle det finnas något slags overklighetens folk? Svaret på det är förstås ja.

– Vi har alla hört vänsterpartierna förklara att de vet bättre än föräldrar hur barnomsorgen ska ordnas.


Det där med vänsterpartister tycker jag var lite dåligt, dom nämner han, alltså finns dom, alltså är dom verkliga. Overklighetens folk. Det är vi som det inte talas om. Vi finns inte. Jag finns inte. Den här bloggen skrivs av en dator som är programmerad att vara dum. Och detta inlägg förstörs automatiskt så fort du har läst det. Du får själv innan dess svara på den obligatoriska frågan om den påhittade Ljuramannen tänker rösta på Kristdemokraterna.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


pingat på intressant.se och Twingly


Dela Creeper

Kommentarer
Postat av: The Rocker

Såg just Göran Hägglung i form av en skådespelare i Mission Impossible :-D

2010-07-10 @ 00:14:12
URL: http://johnnyrockersblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0