Sista om Almedalen som inte tycks va nåt.

Per och Ulrika har slutat sin vandring i Almedalen och åker hem. På Fattiga Riddares blogg kan du se ett antal inlägg från en vecka som borde ha gett en del kontakter för oss skuldsatta. Att inte media bryr sig om sådant som fattigt folk, det kom väl inte som någon överraskning.

 

Den sista partidagen var Miljöpartiets. Och det finns det garanterat inget att skriva om som berör en fattiglapp. Att de vill ha mindre köpcentrum löser de på bästa sätt genom att se till att fler får det som jag, dvs inga pengar att handla för. Och den politiken sköter dom ju utmärkt! Inte ett ord om skillnader mellan rika och fattiga, vilket man ju inte märker i deras övriga politik heller. Nu är det som så att miljövård och välgörenhet är ett nöje för överklassen och så lär det förbli. Hur mycket en vanlig utstött medborgare än skulle vilja rädda världen så…  


Så om Ljuramannens röst går till Miljöpartiet... Jag tror att vi skriver tre punkter till… Sådär, då var det gjort. Och vad har då Almedalsveckan givit för en som inte var där (vem har råd med resor?) men har följt spektaklet genom att sitta på soffan här hemma? Möjligen tanken att samma soffa lär bli platsen som brukas på valdagen den 19 september, då i liggande ställning.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


pingat på intressant.se och Twingly


 Dela Creeper

Kommentarer
Postat av: Mannan

Jo, men MP lyckades säga en sak jag tyckte var bra: inga fler byggen av jättestora köpcenter på fem år! WOW, det finns politiker som också ogillar jättestora köptempel! Hurra!

2010-07-10 @ 22:57:26
URL: http://resurspank.blogspot.com
Postat av: Ljuramannen

Jodå Mannan, fast jag tror att dessa köptempel rasar ändå som man ser till att resten av folket får det som vi.

2010-07-10 @ 23:21:40
Postat av: Per Ahlin

Men... du är ju en mycket begåvad person. Ser du inte logiken? Enligt gängse uppfattning har vi på obestånd ju p.g.a. våra attityder och konsumtionsmönster lyxkonsumerat oss in skuldträsket. Fråga Mats Odell t.ex. Och köpcentra är ju konsumtionens tempel. Således: bygg inga konsumtionstempel = ingen lyxkonsumtion = inga överskuldsatta = logik enl. standardpolitiken (d.v.s. för dom som inte orkar sätta sig in i och fatta orsakssambanden.) (mp)'s politik för att komma till rätta med obeståndspolitiken; strålande Maria!/ Per A

2010-07-14 @ 01:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0