Krönika

Eftersom tiden bara går och går är det oundvikligt att vissa dagar blir lördagar och då måste vissa av dessa lördagar hamna sist i månaden. Det bara är så. Det kanske är orättvist mot dessa lördagar men tyvärr är tidens gång inte alls lika rättvis som det den svenska demokratin, då både du och jag får rösta bort alla lördagar och söndagar om vi vill och arbeta de återstående fem dagarna och känna oss behövda och samhällsnyttiga dygnet runt. Om vi själva vill. Eller de beslutsfattare som vi väljer ska vilja det åt oss.

 

Men att vara lördag och sist behöver inte vara illa. Oftast brukar medelsvenssönerna i HELA landet varje månad se fram emot Folkbladet just den sista lördagen för att läsa den efterlängtade krönikan. 


Fast ära till den som har med ära att göra. Utan mina vänner från norr till söder som dagligen via nätet löser världsproblemen tillsammans med mig hade inte denna krönika alls sett ut som den gör just idag, i alla fall inte alla dess vinklar och vrår, även om ämnet har behandlats förr i både blogg och tidning.

 

Så tack alla i den underjordiska fas3-hatarmaffian för uppslag och resonemang, Carina, Lisbeth, Susanna, Hasse, Jarka, Vonna, Gyöngyver, Ewa, Gill, Linda och säkert många fler som jag i vanlig ordning lyckats glömma namnet på.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

pingat på intressant.se och Twingly

 Dela Creeper

Kommentarer
Postat av: KalleB

Gamla nyheter men väl så relevanta.Hör att man skruvar åt tumskruvarna ytterligare. För fastreorna,inte "anordnarna".Kommer väl nya direktiv den 24/12. Om man hittar dom i regeringens dokumentdjungel..Själv smet jag undan med pension....tack och lov!

2010-11-27 @ 18:33:43
Postat av: Ljuramannen

Det är bara att gratulera Kalle! Förstår bara inte varför dessa tumskruvar, vem tjänar på det? Trodde en riktig borgare ville suga ut folk för att tjäna på det, dom här gör ju inget annat än jävlas och kostar pengar...

2010-11-27 @ 19:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0